Keukenmeubelmakerij

Biefbi

Zoals een van onze senior monteurs zo treffend zegt, als ik een standaard keuken monteer dan zit er geen emotie in die keuken. Als ik een Biefbi cucine Italiaans design keuken maak, dan zit daar emotie in. Zo’n keuken geeft je een gevoel.

Elke klant die een Biefbi cucine Italiaans design bij ons heeft gekocht heeft datzelfde gevoel, een gevoel dat die keuken alleen van jou kan zijn en van niemand anders. De werkwijze is in grote lijnen hetzelfde als de handgemaakte keuken, alleen wordt Biefbi Cucine in Italie gemaakt en wordt elke keuken door de Keuken-Meubelmakerij persoonlijk gecontroleerd,  ja we gaan daarvoor naar Italië. 

Ik nodig u dan ook van harte uit om eens een afspraak te maken voor een bezoek aan ons bedrijf in Grootebroek, hier kunt u zich vrijblijvend oriënteren op datgene wat er in maatwerkkeukens allemaal mogelijk is; dit natuurlijk op basis van een volledig en deskundig advies. 
Graag ontvang ik u in mijn showroom. U kunt ook een afspraak maken voor maandag en dinsdag of van maandag t/m vrijdag in de avond, tijdens deze afspraken is de winkel gesloten dus wordt u niet gestoord. Wanneer u mij bij u thuis wilt ontvangen voor advies dan kan dat natuurlijk ook.

Bekijk de nieuwe Biefbi folder (pdf)

Biefbi keukens