Keukenmeubelmakerij

keuken & interieurmeubelmakerij

Machiel Gorissen: In 1978 maakte Machiel zijn eerste keukenmeubel. In 2007 opende hij de bescheiden showroom in Edam voor zijn zoon Deef onder de naam Keuken Meubelmakerij.

Nu, in onze vestiging in Grootebroek hebben wij alle expertise samengebracht en ontvangen wij onze klanten. Daar ook ontwerpt hij persoonlijk maatwerk waar hij zich vanaf '78 langzaam maar zeker in gespecialiseerd heeft, door de klanten gevormd noemt hij dat.

Zijn meubelen worden in onze keuken & Interieur Meubelmakerij gemaakt. Onze Keuken & Interieur Meubelmakerij is nu een breed geori├źnteerd ambachtelijk en moderne meubelmaker en ontwerp bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van complete interieurs. Onze meubelmakers zorgen ervoor dat hier de hoogst mogelijke kwaliteit meubelen gemaakt worden.

Met veel expertise in zowel de zakelijke als de particuliere markt, is ons bedrijf, keuken & Interieur Meubelmakerij klaar voor een toekomst met veel perspectief.
Keuken & Interieur Meubelmakerij, wil in de toekomst haar bestaansrecht blijvend verdienen door op milieuverantwoorde wijze producten te vervaardigen van grondstoffen welke in hoge mate op verantwoorde wijze aan ons milieu zijn onttrokken. De veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers zal binnen onze bedrijfsvoering altijd voorop staan.

mgstalli